Pachet PREMIUM

  • incinte_premium_1
  • Pachet PREMIUM
  • Pachet PREMIUM
  • Pachet PREMIUM
  • Pachet PREMIUM
Indiferent de calitatea unui difuzor, este extrem de important ca toate difuzoarele folosite intr-un sistem multi-canal sa fie dezvoltate impreuna. Este o necessitate in teorie cat si in practica simpla. Cand este creat un difuzor din marca PREMIUM, omogenitatea sa intr-o aplicatie pentru incinta acustica este punctul de plecare spre dezvoltare.
Gama noastra de difuzore va ofera o varietate de aplicaţii, de la un sistem cu modele mari de podea într-o incinta în care muzica este o prioritate, la un sistem mai subtil, în care design-ul plat, compact este combinat cu utilizarea subwoofer-ului.
Sarcina difuzorului central într-un sistem home theater ar fi suficient de dificila în cazul în care ar fi fost folosit doar pentru a reproduce aceste nuante sau pentru a descoperi centrul acustic. Cu toate acestea, difuzorul central trebuie să fie, de asemenea, în măsură să îndeplinească potenţialul extrem, precum şi cerinţele dinamice subtile, de a contribui la prezentarea de ansamblu a muzicii şi a efectelor de sunet din cadrul melodiei.
Fara a face compromisuri, pachetele din gama PREMIUM combina armonios inovatiile tehnologiei cu bunul gust.